V slze se odráží smutek světa,
důkazem bolesti je každá věta,
jsou slyšet příběhy těžké jak závaží,
naděje láme se jak světlo z vitráží.
Podaná ruka je prázdné nic,
soucit v převleku polednic
jde si pro nevinné děti
odkojené krví podsvětí.
Pro zvuk mincí zlu otvíráme dveře,
výčitky nemáme ani po nevěře,
umíme lhát a nejlíp sami sobě.
Láska jak mrtvola obrací se v hrobě.
Podaná ruka je prázdné nic .. tak to je silný, díky, skvěle jsi napsala.
13.08.2024 14:24:34 | cappuccinogirl