Někdy si říkám
kam sám sebe spěchám,
nerozumíš?
Ani já tomu nerozumím.
Nedočkavě, v klidu,
kdy bych se mohl cítit,
čas špehuji
s nutkavostí ho chytit.
Zase se třese
minuta právě
že není jinde
nutká mě v hlavě.
Někdy si říkám
co je teď není
z nerozumu
ve spěchu zatracení.