toto foto jsem pořídila dneska
Do kádě s velkým nápisem
Nejškaredější myšlenky
(A v závorce:
strach ze smrti i života
zlost na sebe a nicota)
Já nešikovná spadla jsem
Smrdutá a slizu plná
Toužila jsem se očistit
Záchranou mi byla vlna
Jezera nádherných idejí
Plavala jsem jako blázen
Temnotu v srdci vybělit
A čisťounká jak lilie
Vystoupila v klidu na zem
Pár dní nato hlásili místním rozhlasem:
Toxický odpad natolik kontaminoval naše doposud křišťálově průzračné jezírko Naděje, že začalo odporně páchnout. Po viníkovi usilovně pátráme.
No to koukám, co se děje...
voda plná beznaděje,
to nedá ani vodník,
už balí se směr Orlík...
Anfádisku v duchu prosí,
ať příště radši vanu zkusí...
:-)
14.08.2024 07:15:16 | Ž.l.u.ť.á.k.
:D
Báječně jsi navázal, díky :)*
14.08.2024 07:19:39 | Anfádis
Tak dodatečný rozhlasový hlásání je pecička:-)
Anfi tvá toxicita je jediná, kterou světu přeju:-)**
13.08.2024 19:27:12 | cappuccinogirl