Zásadní věci kolem

Zásadní věci kolem

Anotace: Běžet o život? Na živo?

 

 

Ulehám s ptáčka,pavouka a kytičkama 

nerada vycházím v noci do temných ulic

zvolila jsem pseudonym a až ulehne stín

nad moravskou metropolí, moje město spí

 

 

                                                                                   ...a já začnu žít někde tam

       Nejsem na dlouhé ŕeči se sebou

        na můj život  měl vliv Egon Bondy 

        Určitá stigmata s jistou vůni kolem

         se vznáší jako sny které vlastně žijeme

...jen nevíme jak to funguje 

 

 

Něco jako poslední večeře, poslední verze

hledání se a pochopení co strávíme a co ne

ale proč to pak opakujeme...

taková schizofrenie prostupuje tělem

 

 

Pak tisíckrát kontroluji klíč v zámku

rovnám ručníky a systémově mačkám

zubní pastu , rituální běh na dech

 

                                                                     Co jsem potřebovala přečíst se ke mně .. dostalo

zásadní věci se vynoří sami

takový text života den co den

snad jsem se poučila a že bylo zkoušek

jen stále nosím rozervaný rifle a mobil

v zadní kapse v režimu s letadlem

nechci být viděna a přesto všude plno kamer

 

 

 

...víte i tak je svět fajn místo

naučila jsem se tančit a zpívat

jezdit v autě a jiné       věci

 

 

Ale nikdy se nenaučím jak správně zemřít

 

 

 

 

 

 

 

 

                              

Autor svetlotma, 14.08.2024
Přečteno 76x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, mkinka, CoT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělý dílko, plný nadhernejch obratů... takže já jsem teď hlavně ráda, že jsem se naučila číst, abych se mohla projít tvými řádky:-)*

14.08.2024 18:39:25 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji za komentář

15.08.2024 13:14:25 | svetlotma

líbí

Protože to stejně budou soudit ostatní, ty už ne. Tak co z toho. Ale ještě to nezkoušej. Na to máš čas.

14.08.2024 10:30:05 | CoT

líbí

Děkuji a čas? kdoví

15.08.2024 13:12:38 | svetlotma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí