Ach ty řeky

Ach ty řeky

Chtěla bych brečet nad rozlitým mlékem,
jen kdybych ještě měla pár slz.
Asi už všechny protekly tokem,
já s prázdnou lahví na břehu múz.

Čekám a čekám a mezitím žiju,
jsem šťastná a smutná zároveň.
Pozoruji ryby jak sem a tam plují.
Snad už nečekám žádnou povodeň.

Šeří se, chladne zem, já stále čekám,
mléko už odteklo daleko, pryč.
Chápu, už chápu, živote smekám!
Zvedám se, odchazím, o(d)pouštím zas...

... a nadále důvěřuji řekám...
Autor vanile_life, 14.08.2024
Přečteno 63x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam virtuálně ,text mí sedl.

14.08.2024 20:14:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí