Labyrint v labyrintu

Labyrint v labyrintu

Anotace: ...

 

 

 

V nekonečném tichu, mezi vším

se potkáváme a zanecháme stopu

ve spálené zemi v horizontu snů 

v rytmu srdce, podivné zbytky evoluce

na vlně prostupující energie vším...

 

na okraji snů tvoříme cesty v časoprostotru 

Je odvaha a Strach, láska a Nenávist

vše v chaosu co hledá rovnováhu

všechna naše přání jsou zaplněné zápisníky

...a pak ty lásky co prožíváme, od života po smrt

 

Vše se neustále točí tady dole v koloběhu

jak krysa v labyrintu, zacykleně rozbíjí si hlavu

Pravda je naprosto všude, stačí se dívat, ne přežívat

On i každý verš může se stát kódem uvězněné duše 

 

 

 

 

 

 

 

Autor svetlotma, 16.08.2024
Přečteno 74x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, paradoxy, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Jeněcovevzduchukrásného, CoT, Tomcat, mkinka, Exnerka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hlava v mluvící hlavě

16.08.2024 13:58:49 | CoT

líbí

Když jsem to psala,měla jsem na sobě košily špinavou od barev když jsem patlala obraz,asi jsem z ní zkošílela i text

16.08.2024 14:06:49 | svetlotma

líbí

Maluješ, píšeš, mluvíš se mnou jako kdybych to byl já. Ty budeš moje svědomí

16.08.2024 14:13:24 | CoT

líbí

Velmi pěkné.

16.08.2024 10:04:23 | mkinka

líbí

Tak jak se to vezme a dík

16.08.2024 14:07:24 | svetlotma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí