Asi jsme chtěli jinudy,
než z lichých čísel staly se sudý,
cesta ve dvou, to je průnik množin.
Už nevejdu se do svejch starejch džín.
Chtěli jsme jinudy - asi,
volní ptáci si připli bezpečnostní pásy,
z jízdy podle pravidel stal se zvyk.
A místo knoflíků jsou tu aparáty na dotyk.