Pár let zpátky bych tomu byl nevěřil
dnes vzývám déšť to aby blesk udeřil
po kvartálu vskutku extrémních veder
kdy převážně ve zlaté žhnulo nebe
Trpěla půda nedostatkem vláhy
já zatím v bytě chodil zcela nahý
s úlevou vnímám nebe v závoji mlh
lynčuje liják ach vyslyšel mě Bůh
In natura stojím u okna dokořán
ukojen tím co zřím - třebaže jsem sám
Ach...
Ty šamane, vzýváš skvěle...bouří mi před barákem...ale bylo potřeba, díky:-)*
17.08.2024 19:58:03 | cappuccinogirl
Od nás jen cca 500 m vzdušnou čarou po asi půl hodiny trvajících přívalech deště
několik aut na parkovišti níže položeném zůSTalo zaplaveno do půle dveří
Bylo to jako autíčka v dětské vaničce ty fotografie …
Z extrému do Ex..
17.08.2024 20:45:23 | kudlankaW