...a svět se přesto točí dál
zemřela filmová star
Alain Delon.
čest jeho památce, ale byl jen jedním z mnoha. /Edit- ale ne, to ode mně bylo ošklivé. Kdyby zemřel někdo, koho bych obdivoval, bral bych to stejně. Takže... Čest jeho památce! :)
18.08.2024 20:59:20 | CoT