I tohle je poklad
Ve starých domech
poklady bývají,
při bouracích pracích
často se skrývají.
Nám zůstal v srdci
ten lidský a vzácný,
v domě se našlo
pár kousku lacných.
Jízdenka do vlaku
v hromadě suti,
kdo asi vlastnil ji
z práce jel z chutí.
Nějaké botičky,
kdo pak je nosil?
Byly od babičky,
možná syn zůstal bosý?
Pár kusu železa
na co pak bylo?
Nikdo se nedozví
určitě sloužilo…
I starý kalendář,
z novin cár malý,
kdopak je pročítal,
asi děda starý…
V albumech snímky
na dobu dávnou,
v hlavě vzpomínky,
které nestárnou.
Tak za tuhle obzvlášť děkuju...tyhle vzpomínkové pohlazenky vážně umíš krásně zachytit:-)*
21.08.2024 11:37:54 | cappuccinogirl