Marně neseš kytičku
zase pozdě, Jiříčku
je tam jiný hošíček
dostaneš jen košíček
Zařaď tedy zpátečku
líbají se v lesíčku
pokud milou budeš chtít
tak si musíš pospíšit
Pospíšil si Jiříček
nechce další košíček
za ženu si Karlu vzal
každý říká to si dal
A co Karla na to říká?
Nutí Jirku honit bycha?
Pozdě na to,
celkem zlato,
však ve dvou se vše táhne líp
a učíme se ze svých chyb:-)
Dnes mám hravou...a ty jsi mě nalákal na kus toho přísloví:-)))
21.08.2024 12:36:23 | cappuccinogirl