jdiVÁM

jdiVÁM

Noc spadla z nebe,
nebo přišla ze dne?
Chvíle večerní kdy myslím na Tebe,
tak pojď blíž sne.
Málo se DÍVÁM nahoru,
potom nevím zda jsou hvězdy.
Držíc světlo v tom náporu,
mé životní cesty.
Hodnotnějším je čas,
co pochopil jsem život.
Ať neseme cokoliv v nás
hlavně prosím ne autopilot.
Autor zde.neck, 21.08.2024
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Ondra, Tomcat, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dívat se na hvězdy je krásné a přeji hezký večer.

21.08.2024 21:19:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí