Platonická láska
Bylo mi třináct
krásný věk,
věk co se se mnou
točil svět.
Projíždí kolem
neznám jej, moment...
Copak zde dělá
oči ke mne zvedá...
Je vážně krásný
cizinec vzácný.
Kluků zde moc není
má mysl, mé snění.
Prázdniny přijdou
vnuci se slítnou,
sen můj se splní
žít jak Růženka v trní.
Pohádka mizí,
prázdniny také
láska je pauza,
pro chvilky sladké.
Za rok opět setkání
kurzy na francouzské líbání,
všechno je jinak,
jiné lásky chtějí líbat...