Vedra ani náznakem nespějí ke konci
od čtvrtku jsou čtyřicítky na přímém slunci
vědci ve státech popsali letní depresi
příznaky mám léta - závěry mě neděsí
Ještě chvíli a bude podzim...:)
25.08.2024 18:55:25 | Exnerka
Podzim a zima to mám od dětství těžší melancholie
Jedine období které jsem dobré snášel bývalo jaro
Jenže jaro je posledních pět let buďto žádné a po zimě
je hned léto nebo trvá jen pár týdnů
Vloni bylo více než 100 dnů od 25 stupňů nahoru
Kulatý muž
To snáší hůř
25.08.2024 20:56:07 | kudlankaW