Zmlkni už...

Zmlkni už...

Anotace: Napsáno: 25.8.2024

                Zhasni a chvíli prosím mlč…

Ale já nemohu, mám toho tolik ještě co říct!
Jsem ještě mladý a lásce jsem šel jenom vstříc!

                Nech to ticho prosím místností znít…

Jenže proč? Stále mám v sobě mnoho vět,
dej mi chvíli a budu ti je vyprávět!

                Posaď se a v klidu prosím dýchej…

Dobře, jsem možná ještě malé dítě,
co nezná svět, ale určitě jednou na vše přijde!

                Už prostě zmlkni a zavři svá ústa!

Ale proč?

                Zmlkni! Přestaň se pořád tak blbě ptát a mít v hlavě zmatky!
                Život není zlý a nikdy nebyl plný lásky!

Já bych jen chtěl…

                Budeš už potichu! Mám tě už dost!
                Až to přijde, tak to přijde!

Já jen mám strach, že bude vše, tak jako dříve…

                Jo tak... Víš můj drahý, možné je vše,
                ale s tím pravým všechno odejde.
                Teď jsi možná ztracený a hledáš v sobě chyby,
                ale ty jsi chytrý, milý a láska ti vskutku není cizí.
                Buď rád tím, kým jsi se stal.
                Buď rád za to, co ti život dal.

Můžu jen jedno?

                Ne, přestaň se už ptát, neměj žádný strach.
                Ber to, co je ti dáno a věř tomu,
                že ti jednou bude přáno.

Autor Miborrow, 25.08.2024
Přečteno 53x
Tipy 5
Poslední tipující: Vivien, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Že jednou bude přáno je krásný závěr.

25.08.2024 19:39:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí