Jen tak

Jen tak

Je to náš společnej svět
Č̣umím a nechápu
Takovejch zbytečnejch vět
Raději jen mlčím, nemám rád parádu

Chtěl bych bejt veselej
Skládat rýmy, co zůstanou v duši
A tak jen ťapu, mám krok dost nejistej
Z ňàkýho důvodu mi to ještě buší

Nevím proč, ale mám rád když prši
Kdekoliv pod střechou, uhýbat kapkám a věčným otázkám
Kdo jsem a jaké místo mi tady přísluší
Připíjím s tázavým pohledem ke hvězdám

Chtěl bych bejt šaman a moudrá slova znát
Kde zasít, kdy lovit, na co dnes bude ryba brát
Aby mě měli rádi,já je taky chci mít rád
Otevřít se, milovat a brát jen to, co mi kdo chce dát
Autor Nezvaný a nevkusný, 27.08.2024
Přečteno 167x
Tipy 11
Poslední tipující: Bosorka9, Ž.l.u.ť.á.k., martinaV, CULIKATÁ, Koala, Matahaja, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Svérázný, přímý a to se mi líbí... :)

27.08.2024 13:24:42 | Koala

líbí

To je fakt dobrý, žádné řečičky, ale podstatné věci života. Díky.

27.08.2024 10:51:01 | Matahaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí