Když pravda nezazní celá,
je to zkrátka lhaní?
Slova, co se odmlčela
při zvídavém ptaní...
Když neřekne se vše
a minulost se střeží,
že co bylo zlé,
je teď jako stand-by režim.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?