Anotace: :(
Když tělo najde smrt
změní se jenom stav
po půl nebo čtvrt
užij si to, plav!
Éter tu nevoní
jen tě nadnáší
uslyšíš zvony
z doby včerejší.
Zbytek řekne Bůh
co v lásce pramení
otevře se kruh
nového zrození.
když tělo najde smrt / jen hmota rozdělí se na energie škrt / a na zbytek, co v míse země si uhněte / pro nové duše doby na nové kabáty / a zkoušky , lásku, hobby..:)
02.09.2024 15:26:40 | šuměnka
jj pěkně řečeno
02.09.2024 18:29:55 | Ďábel sám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?