Tělo se bojí,
Tělo je traumatizované,
Tělo až moc přemýšlí.
Snáší li toto tělo fyzický kontakt,
Nenacházím odpověd,
Možná se schovává v tom tornádu myšlenek,
Samá míchanina,
Nic nechápu.
Tělo je nemocné,
Tělo potřebuje péči,
Tělo chce lásku,
Tělo potřebuje bezpečí,
Toto tělo je tak křehké,
A zároven tak silné,
Pročpak na cizí prsty reaguje ostře jako na ohen,
Ale žiletku pevně objímá k sobě blíž,
A snaží se v ní najít komfort?
Krev z těla mého...
u
t
í
k
á á
á
á
á á
á á á
á
á
á
á
á á
á