Sluha světel
Vzplanul plamen,
V onom kruhu.
Sluha světel,
vzešel z pudu.
Ze zdroje,
co šálí mé vnitřní oči a uši.
V jeho žáru,
Dlouho moje srdce buší.
Nebyl prostor,
když nebyl čas.
Ve tmě opět,
vytvářeti jas.
Vkládám znaky
Co mé srdce buší.
Skrze tuži.
Do papíru,
V klidu a míru,
Prolínám svou duši.
užívám si klidu zas.
Škrtám sirkou,
roztápím pod dřevem
S papírem, tužkou,
ohněm a popelem.
V srdci,mysli
a v noci.
Vytvářím si jas,
S úsměvem.