Jednoduše.
Už tu nejsi.
Dospělost svou prokazuju,
když s něhou obdivuju.
Tvoje štěstí.
Měla jsem Tě snad století.
V srdci i v hlavě.
Bušila na zavřené dveře.
Marně.
Až jednou klekneš si na koleno.
Nebude to pro mě.
.... a tak je to úplně v pohodě.