slunce na sklonku
zahrádkářská gubernie
Opojná vůně uzenin
cukrovar očekává kampaň
napjatý zvědavostí
mládenci se propíjí do kuráže
vánek v labyrintu rákosí
trpelivě hledá cestu nejmenšího odporu
vše utichá
srpnu
měsíc září uspořádá kar
teprve tento západ slunce
v předvečer prvního září mi nabízí akt
bez přítomnosti jakékoli ženy
usmířený
Po prázdninách...a takový skvělý dílko...forma skvělá:-) Tvá...i té básně:-*
31.08.2024 20:49:25 | cappuccinogirl