Nebe je příliš vysoko

Nebe je příliš vysoko

Anotace: ...

 

 

Poslouchám Nothing else matters

a přemejšlim

na čem ještě záleží

 

 

Vždycky jsem chtěla to

co nedávalo smysl

 


-právě proto, že to nedávalo smysl-

 

 


*

 


Přijde mi důležitý

nedělat chyby

 

A dělám jednu za druhou

 

Myslim, že prostě nemam

talent pro život

 

nebo aspoň pro ten svůj

 

 

*

 

 

Zajímá mě

kolik cest se dá projít

jedněma nohama

 

A proč na rozcestí jdu vždycky směrem

kterej nikam nevede

 


Chtěla bych se najít

 


ale čím víc se hledám

tím víc se ztrácim

 

 

Všechno hezký po vteřině vracím

 


V touze odrazit se

běžet chvíli bosa

povyskočit...

oblakům být blíž

 


( už nikdy na obtíž )

 

 

*

 

 

Chci poznat svobodu

co až do kostí zebe

 

 

Nejde to, ja vím

 


...protože pro  zbabělé

příliš vysoko je

 

 

 


-Nebe-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Veru, 31.08.2024
Přečteno 77x
Tipy 18
Poslední tipující: MartinX, Rafinka, Jiří I.Zahradník, IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, Ondra, CoT, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělá.

07.09.2024 21:50:21 | Jiří I.Zahradník

líbí

ano, je to tak. mrzí mě to. ale ber to i z té lepší stránky..pořád můžeš po něčem toužit.

31.08.2024 21:12:02 | CoT

líbí

Veru tahle je vysoká obsahem...nese toho v sobě hodně, vrátím se k ní, skvělý obraty, ještě si je najdu*

31.08.2024 20:51:37 | cappuccinogirl

líbí

Hluboké psaní mezi řádky.

31.08.2024 20:43:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí