Už mě ta vedra nebaví
půjdu si iglů postavit
budu se chladit už od rána
od svitu slunce nad náma.
Vnitřek však bude ze zmrzlin
borůvka, jahoda, vanilin
a tak až zas někdy vylezu
budu mít slaboučkou obézu.
Hlavní je přežít ty pařáky
možná si budu hrát na raky
lehnu si v potoce pod kámen
hlavně být daleko od kamen.
ach to vedro - milý Pedro
bylo je bude - kdekoli a všude
krom jižního pólu - tam můžem´ jet spolu
na tučňáky hrát si taky - iglů stavět, čistit fraky
mít tam stánek se zmrzlinou - a každý den točit jinou
na obézu kašli - převážu tě mašlí
a v tom chladu pólu - půjdou kila dolů :)
01.09.2024 07:34:14 | šuměnka