Tak už se školou povinní ochvívají
chvěje se i divadelní personál
pod tíhou povinností dechu popadají
bez ohledu na to co kdo vykonal
začíná nový školní rok - věz sezóna
jedni jsou bohatší o mořské zážitky
líný - o kila navíc - neboť byl doma
sledoval NETFLIX nebo četl povídky
nesvědčí mi lenost ani otročení
oba póly vládnou nad mým životem
mírné práce mi zkrátka přáno není
Jdu trnitou cestou - zřídka pochopen
:) N aj ja, aj akčne, inak - ajajaj:)
01.09.2024 21:07:52 | jablonka
Želám dobrý ŠTart drahá A.
Nuž dole háj hore háj - aj jaj
Som tu a stojím pri vás
01.09.2024 23:52:56 | kudlankaW
S tímto údělem přijdeš si samoten? Příteli, možná jo, ale zatra, stojíš v dlooooouhý řadě lidí, co to maj úplně stejně... rozhlídni se kolem sebe:-) Svět je zná:-)
Přeju ti krásnej večer, Marty:-)*
01.09.2024 19:43:35 | cappuccinogirl
Dva měsíce “nicneděl” ale zítra pěkně zvoSTra” a cely týden den co den 7 vkuse
01.09.2024 20:29:37 | kudlankaW