Anotace: Dobrá rada nad zlato, ale ne pro každého. Masožravci preferují bůček a řízeček.
Já mám žízeň, ženo milá
snad jsi kravku podojila
v mléce je přec velká síla
k večeři si dám kus sýra
Žena v ruce kefír svírá
také tady je vám síla
na svačinu jogurt patří
to nám zdraví zaopatří
Jak to ale vidí lidi
reklama nás tady šidí
Madeta nás poučuje
pivo, maso zavrhuje
a ty dáš na reklamu?? - ty moje prostá duše :)
to, jak bys s hlavou z flámu - doloval tuhu z tužek
03.09.2024 16:00:10 | šuměnka