Anotace: ....
všechno se vrací, i když to nechceš
v zrcadle vidíš něčí tvář
někdy se směje a jindy zas brečí
vzpřímeně stojí, pak najednou klečí
často je smutná, když tu, mezi řečí
polibek dá si na vlastní tvář…
cídit to zrcadlo, no nebuď jak blázen
nemáš, jak uhlídat, pytel blech
když už ti zdrhly, volné jsou rázem
že se ti smějí, to není tvým kazem
zalomí rukama a vypustí vzdech
reflexe tvoje, je únikem z ráje
brána, kterou tě vyženou
že všechno je marné, nyní zdá se
průsery řešit, ti zajídá se
a všechny skutky v plné kráse
ty tě pak Čendo doženou…
hlídat pytel blech je docela snadné, mnohem těžší je tam ty blechy dostat...
02.09.2024 01:16:09 | enigman
...všimla jsem si už mnohokrát
a musím ti říct
moc se mi líbí, jak se otvíráš a jak ve svých básních promlouváš sám k sobě, je to hodně zajímavej způsob vyjádření
02.09.2024 00:41:54 | cappuccinogirl