Nahý jsem vylezl z bazénu
a tak jsem vstoupil na scénu
zvířátka kolem se srotila
a pak se ze mě poblila.
Slon potom řekl špatný vtip
jak se s tím vůbec chci uživit
stál jsem tam smutně bez dechu
až je mi z toho do breku.
Nahý ses narodil - tak tě Bůh stvořil
věděl, co vykonal - tak máš co máš
tělo je výsostné - kéž už bys zmoudřil
tak si ho prosím tě konečně važ
:)
a teď k té sebekritice:
buď rád, že žádná opice
u toho nebyla - a ani zebra
protože ty by ti obrali žebra
potom tě zlechtaly a zpátky do vody
hodily nahotu, tebe i bonmoty
:))
02.09.2024 15:03:05 | šuměnka