Nenávist

Nenávist

Jediné co umí,
Je nesnášet,
Roznášet dál tu nenávist,
Podporovat nenávist,
Nenávist plno násilí a utrpení,
Šířit dál tu nenávist,
Nenávist plno slz a bolesti,
Všude samá propaganda nenávisti,
Všichni si míří prsty na každého,
Nenávist je všude,
Nenávist pohltila skoro vše,
Ne-li všechno,
Nenávist,
Co jednou zničí tento svět,
Nejsou to lidi,
Jsou to monstrové,
Zda-li jim nenávist přijde v pořádku,
A těch monstrů,
Je víc,
Než jsme si všichni mysleli...

Autor NastyinyObjetí, 02.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je rozdíl, mít v sobě oprávněnou nenávist nebo neoprávněnou. Ale souhlasím, že svět zničí monstra která by je měla spíše chránit :)

08.09.2024 17:25:59 | Jacksi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí