xxx

xxx

chcem aby mi bolo zle
zakopať sa pod čiernu zem
červíky ma budú žrať
oberú ma na kosť
už chcem kľud a dosť!

samé poď sem poď tam
masky dolu!
teraz ja sa budem smiať
ako úžasne budete vyzerať

bez masiek a úsmevov
zožerte sa navzájom
tie červíky sú pre vás
prehnitý ľudský rod!
Autor Bosorka9, 04.09.2024
Přečteno 40x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Marten, P.Balam, Ondra, Ďábel sám, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí