Tchyně
Slovo, které zní dost divně...
Přitom má blízko k mámě
i blízko k dítěti...
Jeho krutost neznám,
vždy jsem měla dvě mámy.
Měly jsme se moc rády...
Dokonce přišlo i na tykání...
Tak mávám maminky obě,
mávám nahoru...
Vím, už jste v jiné róbě.
Měla jsem Vás hodně ráda
chybíte mi, obě...
je to jen slovo - a sílu významu mu přidáváme my
je to jak koření - známý i neznámý
a z tvého pojetí jen ryzí city prýští
tak by měl soulad vypadat - ten nynější i příští
STO na druhou - díky za to nastavení něhy srdce!
04.09.2024 09:43:28 | šuměnka
Já děkuji za krásný komentář, a jsem moc vděčná za tento krásný vztah s moji druhou maminkou Marcelkou. Hezký den Tobě...
04.09.2024 10:55:38 | Marťas9