Anotace: ....
Láska, to není nic než vůle
rozervat sebe do dvou půlek
a pak tu jednu zbláznit zcela
do jedné Tvé, byť nedospěla
celku se brání…
nech těch půtek
jen vklouznout dovnitř jako útek
pak zase ven, by vazba byla
pevná a krásná,
v barvě lila…
Máme tu ovšem, ty co zbyly
dvě druhé, jež jsme vystrašili
jedna je slepá, druhá zřící
jedna z nich kulka v nábojnici
jedna z nich plná, druhá němá
vrátit se k celku mám či nemám
vidím své stavy, útku síla
utíkám...
pryč jen...
ze všech sil
zatím jsem kulku nekoupil
ST, příteli...nedá se jinak, skvělý dílko, fakt skvělý. Uložila jsem si. Krásnej den přeju::-)*
04.09.2024 08:44:06 | cappuccinogirl
tak tahle je tedy NĚCO - pane
hra slov je přímo lahodící !! :))
láska je vše; to, co se stane
pro pozvané i nepozvané
láska je světlo ve světnici
pro probuzené, pro ty snící
projížďka mezi kometami
i potápění v moři citu
láska je sice slovo známý
co znamená však - kdo to ví tu??
04.09.2024 08:04:33 | šuměnka