Má slova jsou jak dech,
co nic neváží.
Tvá křičí jak nápis na zdech,
kdo se odváží
ukázat ti jiný směr,
na toho namíříš kvér
nervózních výčitek.
Se snůškou námitek
to vzdávám.
Jen o to nejcennější se obávám...
a co je pro tebe tím nejcennějším?? pro mne by to byla totiž ZTRÁTA času už nestojí nic za to - být kde: "suž se suž" nestojí nic za to - schovávat se v schránce jak vilejši
04.09.2024 16:32:03 | šuměnka
Děkuji. To nejcennější? Osud syna.
04.09.2024 20:25:44 | martinaV
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?