Anotace: není třeba
Nemám žádná dilemata
říct historku jiného pána
které jsem se smála.
Ke smíchu mi stačí málo
vřelé sousedské vztahy
a jedno nedělní ráno
kolikrát měla paní dopřáno?
Podívané.
Než nastalo vrcholných chvílí
pán ničeho nedbaje
sousedka pak vešla v brýlích
a jen usadila se.
Eskalace představení
ke konce vše spěje
madam strnule dál sedí
zraku neodvraceje.
Popřála alespoň dobrého rána?
Možná stále do představ zabrána.
Říkáš zapomenout nedělní příhody?
Co když příště přidá se a dopřeje výhody.
možné to je...
05.09.2024 19:31:51 | enigman