Anotace: ....
kašpárek s rolničkou, v krabici vzpomínek
na půdě pod dekou, zastrčen bubínek
paličky nenajde, dneska už nikdo z nás
i ten kůň houpací, neskočí žádný sráz
alba všech příběhů, vzpomínek šedivých
rukou když hladíme, v uších zní dávný smích
do očí derou se, slzy, jež nepálí
vybledlou momentkou, jedna se kutálí
oběhne postavy, tebe zvlášť políbí
najednou bylas tu, se mnou, byť na chvíli
vánek mě pohladí, jak křídlem motýla
chybíš mi stále moc, chybíš mi má milá
kniha: ALMANACH LITER 2020 stahujte soubor ALMANACH2020.exe
jsi mi připomněl Čendo jednu momentku když jsem byl zvěčněn na houpacím koníku a byl uslzený že se nehýbán...to si musím někde najít...dík...
05.09.2024 19:28:53 | enigman
příběh hraček z novém znění
nostalgie v českém nádechu s patinou
všech našich vzpomínek / tak tohle cením
a ty zapsané se těžko rozplynou
:)
05.09.2024 09:03:39 | šuměnka