Nastává ten den roku,
Kdy o rok starší jsem.
Je to divný pocit,
Vzbudit se a vědět,
Že mé narozeniny se staly.
Snažím se o tom nemyslet celý den,
Což se mi daří,
Ale když večer přede mnou vstane dort,
A na něm zářicí svíčky,
Jako kdyby jim šlo o život,
Uvědomuju si,
Jak moc tento život je náročný,
Kolik sraček jsem si musel projít,
Kolik dalších sraček si zažiju.
A jen s nadějí v duši, v srdci, možná i v rozumu,
Foukám svíčky,
A přeju si jediné,
To dobré,
To všechno dobré.