Anotace: ....
má písmena až se ctí zmizí
do věčných lovišť rozprchnou se
to ztratí se i slova, věty
na kterých stály ryzí světy
jež zrodily se v mojí touze
rýmy jsou mezi slovy most
a tak jsem mosty s láskou tvořil
až budu jednou za něj souzen
tak berte v potaz, že byť v touze
psal jsem pro vás
pro radost
kniha ALMANACH LITER 2020 ke stažení zde (formát SLIP )
nic neztratí se v Existenci
vše otisk má - a věčný přímo
verše jsou tajem, cestou přímou
tam k Akášické evidenci..
nic neztratí se v moudrých polích
tam zápis všeho, co se děje
ať bytí, slov či hry a děje
tak moudře mluvit, psát i volit*
*(ta slova - nikoli politiky :)
08.09.2024 13:11:01 | šuměnka
tvé verše jsou, jak hudby doušek
kdy žíznivý, pocítil hlad
a všichni padlí, u všech zkoušek
mě uvítali do svých řad
tvé básně jsou jak many příděl
jež staví mě zas na nohy
kdy Dharmu s Taem, já jsem viděl
mně mávat z noční oblohy
09.09.2024 03:34:14 | čenda pekař