Beru to zkratkou
Přes les a polem
Abych stihla dát
Letošní sbohem
Sladkému létu
Je to tu zase
Každičké září
Celé ospalé
Šeptá mi větu
Že ve svých vlasech
Má ukrytý dar
Ať ho pohladím
A slibuje mi
Rok nezažiji
Ani jeden zmar
Někdy kecalo