Anotace: Občas najdeš skvělou ženu s kopou dětí, což je pro většinu mužů jistý problém.
@
Celý život budeš makat a platit
…tolik nevlastních dětí uživit
spoustu starostí, problémů řešit
svobodu ,relax nikdy nemít.
Celý život pod tlakem na psychiku
zabezpečit celou rodinu
obětovat tolik pro lásku
když je ony nepoznaly.
skvělá žena musí i skvělé děti mít
a pokud "kdokoli" má tohle za problém
pak problém svůj vlastní si řeší jistě
stačí jen otázky si prosté položit:
co patří nám? co život je? co od něj vlastně chcem´
a co je láska skutečná? cit odpoví ti čistě!!
09.09.2024 07:56:32 | šuměnka