Anotace: ....
jsou verše jako hudby doušek
kdy žíznivý, pocítil hlad
a všichni padlí, u všech zkoušek
Tě uvítali do svých řad
jsou básně jako many příděl
jež postaví mě na nohy
kdy Dharmu s Taem, já jsem viděl
mně mávat z noční oblohy
ach ano, přesně, tak to cítím
že verše jsou harfy struny
jak vlnění, co v lesku tančí
pro vibraci všech buněk v těle...
a rozžhaví a silně vznítí
tělo, když touží do laguny
se ponořit a v hloubce začít
s objevem světa zvláštně znělém..
děkuju - ta je nádherná!
09.09.2024 07:47:59 | šuměnka