Anotace: ( Konečně něco nearchivního, ale nic osobního, jen taková asociace )
Zbytečný nedokonalý básně
co zanikají tiše
milióny spermií bez vášně
umírající na tvém břiše
tak nějak zbytečně
tak řekni mi
kdy vytvoříme něco pořádnýho
konečně
že každý řekne
wow
co třeba začít tím
že se opravdu pořádně
ale opravdu pořádně
pomilujem
Zatra dobrej začátek...ten je na OPRAVDU velký WOW:-)))
09.09.2024 16:43:02 | cappuccinogirl
Čekal jsem na tvoji návštěvu a doufal ve tvoje wow. Nesklamalas, díky.
09.09.2024 21:14:44 | Jiří I.Zahradník
víš, myslím, je to jen můj úhel pohledu vlastní
že u básnění není ZBYTEČNÝHO NIC
i milióny spermií jsou potřeba, neb čím jich víc
tím větší šance na cokoli (i jen pro fakt, se zasnít)
:))
09.09.2024 12:07:00 | šuměnka
...když už nic jinýho tak je to dobrý pro autora. Buď se dostaví dobrý pocit nebo pocit marnosti. Díky
09.09.2024 12:37:25 | Jiří I.Zahradník