Je poslední letní ráno
od zítřka půlrok plískanic
Ty ještě spíš
kolem nikdo a nic
Od Tvého okna se odráží sluneční prasátko
přímo na místo, kde stojím
Je zvláštní, že může takhle hřát..
Bojím se,
že zas budu muset
před sebou utíkat
8. září 24