Když odér stoupá z kořalky
se zbytky tvoji morálky
pak těš se na noc bez rozpak
kde všechno bude naopak
a s ránem padneš do splínu
a budeš si klást za vinu,
že probouzíš se ve stínu
a v těle kocovinu
máš.
především poklona za vizuální stránku
ta sklenka na koňak je skvostná, dokonalá!!
a obsah břitký vtip, snad třeba admirála
co nedopřál si nejspíš ani veršík spánku :))
10.09.2024 09:07:48 | šuměnka