Přilnutí
Neupínej se na věci
stejně jako na vztahy
vždy pominou v procesí
té naší lidské povahy.
Mír
Lepší mít múzy než v rukách Uzi.
Láska
Láska prochází žaludkem
a všemi tvými smysly
začíná to jen polibkem
a končí vypnutou myslí.
Ty konce s vypnutou myslí jsou... nějak mi jsou zkrátka povědomé.Moc pěkné.
11.09.2024 20:49:03 | karolinakarol
Přilnutí:
neupínej se - nejsi připínáček
Mír:
Mír/oslav - to je pěknej ptáček
a Láska:
začíná i končí u líbaček :))
11.09.2024 08:40:30 | šuměnka