co je vzájemné
když kolem se line
jak podoba života
co se stínem splyne
slyšíš jak srdce tvé
cinká ti do rytmu
co všechno je vzájemné
tvému dechu i doteku
pozornost...
12.09.2024 03:25:22 | enigman
Krása laskavého srdce a super
11.09.2024 19:27:21 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?