Anotace: Kdo ví jak to je...
Drží mě za ruce a tiše svírá
Bojím se oči na chvíli otevřít
Má duše chvěje se, tak na půl živá
Chce se jí odejít a zároveň zůstat žít
Držím se jí v křeči pevné
Aby ze mě nevyšla ven
Ale co když není ve mně
A vše kolem je jen zvláštní sen
Probouzím se nebo spím
A když spím tak právě bdím?
Jediné co vlastně vím
Že se jednou neprobudím...