Když na Šumavě
v první půlce září sněží,
když srdce místo klidu
maraton ti běží,
když sluchátka
vyhrávaj do kroku zvesela,
je to zázrak,
co to s tebou udělá.
Pocity štěstí dosud zamčený v paměti,
to když život kráčel od desíti do pěti.
Neptej se, čím nastala změna.
Žal se rozbil jak váza hliněná.