Kam zmizela má vize
z filmů a televize
z knížek a vyprávění
zmizela a není.
Kam zmizeli hrdinové
co zbyly z doby snové
kam zmizela víra v Bohy
když Ďábel vzedmul rohy.
Kam zmizela Láska lidí
co na zemi tu sídlí
když peníze jsou svodem
sváru Ďábla s Bohem.
kam zmizela?? - na druhou stranu mince drahý
jen stekla přes hranu, nic víc
myslíš, že ztratila se? jen obrať a najdeš ji záhy
v té síle, jakou vždycky měla - bez hranic :))
13.09.2024 09:55:28 | šuměnka