Povyražení na oslavě nečekaně a pronikavě
málo stačí pánům k zábavě.
Nevinná osobní váha
o nárůst svalové hmoty sázka
a nahá ukázka.
Kdo chce kilogramy znát
na váze nutné nahý stát.
Tím hlasitě přispěla jsem moudrem svým
následků nečekala tých.
Snad podotknouti
oslava to nudy a solidnosti
mě v momentě chce se uprchnouti.
Všechen oděv pána letí v dáli
on opět zkoušeje té váhy.
Vražedný pohled jeho choti
manžela chloubu každý hodnotí.
Na další oslavu všichni už nebudou zváni.
volba každého / na křižovatce rozhodování
doleva - doprava - kam půjde bádání??
a pokud to má tak nevinnou frašku
že někdo nahý na váze jen jest
pak chválaPánu, za květnatost cest
a za humor, kterého napěchoval tašku :DD
14.09.2024 14:54:28 | šuměnka
Rady nikomu moc nedávám, o to větší jsem měla radost, že tato byla vyslyšena :-)
14.09.2024 21:12:40 | karolinakarol