čím větší kapsy,
tím prachatější,
v domácích potřebách
jsou hrnky i lžičky
čajové
16.09.2024 22:52:53 | agent
já zas kafe vidličkou jídelní míchám
(néé dezertní - a jako vážně) - tak to je )!!
a z koše vytahuju nepřízeň počasí - jak absces z břicha
co tam lidi hromadně zahodili - bez rozmyslu a ve stoje
16.09.2024 16:53:40 | šuměnka